Tarife azil bătrâni Cluj

Tarife azil bătrâni Cluj

Răsplătim iubirea

Ca să avem grijă de părinți, nu-i suficient să îi purtăm în sufet. Când puterea lor slăbește, e important să le arătăm că ne pasă de ei și ne îngrijim să le fie bine.

La CARO Senior putem prelua o parte din responsabilitățile dvs., iar pentru asta vă invităm să descoperiți serviciile standard și facilitățile speciale oferite seniorilor ca să faceți alegeri cu inima împăcată. În căminul de bătrâni din Gilău am încercat să îmbinăm condițiile de cazare dintr-un hotel premium cu programul de recuperare a sănătății și activitățile specifice vârstei rezidenților noștri.

Îngrijire personalizată

Tarifele de cazare și îngrijire a vârstnicilor sunt diferențiate în funcție de gradul de dependență al acestora, care este stabilit printr-o evaluare realizată de personalul de specialitate al azilului de bătrâni.

Costurile variază și în funcție de personalizarea serviciilor de îngrijire, recuperare medicală, de întreținere fizică, de relaxare și well-being (SPA, excursii, meniu à la carte), seniorii și dvs. personal putând să decideți împreună cu personalul CARO Senior dacă pe lângă serviciile stabilite de comun acord mai doriți și altele, de relaxare și răsfăț.

ESTIMARE TARIFE AZIL BĂTRÂNI CLUJ

Tarifele din azilul de bătrâni sunt calculate în funcție de starea seniorilor.

Chiar dacă nu facem o departajare între locatarii noștri, unora trebuie să le dedicăm o atenție mai mare.

SERVICII DEDICATE

Pentru fiecare vârstnic îngrijit la CARO Senior stabilim cele mai potrivite servicii de comun acord cu acesta și aparținătorii săi. Garantăm cele mai bune condiții de cazare, hrană conform dietelor, activități recreative, tratament medicamentos în baza prescripției medicului de familie sau a celui curant, cu mențiunea că diferența de cost neacoperită de asigurarea de sănătate pentru anumite medicamente se adaugă la tariful de bază. Costuri suplimentare se adaugă când intervin nevoi specifice, cum ar fi consumabilele de îngrijire (scutece adulți, aleze, alte produse).

EVALUARE GRAD DE DEPENDENȚĂ

În funcție de gradul de dependență al seniorilor, care este stabilit printr-o evaluare realizată de personalul de specialitate al rezidenței, se poate face o estimare a tarifelor. Astfel, în baza dosarului medical, a stabilirii personalului și timpilor necesari îngrijirii, precum și a duratei de ședere, se poate  prezenta o ofertă. Oferta de preț este corelată la starea vârstnicului preluat în centrul de vârstnici, iar acest aspect este discutat cu aparținătorii nu doar la primirea în Rezidența CARO Senior Cluj, Gilău, ci de fiecare dată când este intervin schimbări. 

PERSONALIZARE TARIFE

Tarifele percepute sunt calculate în funcție de nevoile specifice ale bătrânilor, pornind de la costul de bază, care acoperă serviciile de cazare, hrană, siguranță și asistență minimă de care are nevoie un vârstnic independent, și până la costurile suplimentare, care se adaugă atunci când persoana nu se descurcă singură.

DIFERENȚIERE COSTURI

Persoanele vârstnice din căminul nostru beneficiază de condiții excelente de viață. Oferim servicii de trai independent sau asistat cu posibilitate de asistență și pentru persoanele a căror memorie nu mai e așa de bună sau a căror sănătate s-a deteriorat, iar acest lucru îl facem cu ajutorul specialiștilor în domeniu, care lucrează personal cu acestea.

Cauți un azil de bătrâni la Cluj?

La CARO oferim servicii premium complete pentru vârstnici în siguranță.

CERE O ESTIMARE DE TARIF AZIL BĂTRÂNI CLUJ

Tarifele de cazare și îngrijire a vârstnicilor sunt diferențiate în funcție de gradul de dependență al acestora, care este stabilit printr-o evaluare realizată de personalul de specialitate al rezidenței.

Costurile variază și în funcție de personalizarea serviciilor de îngrijire, recuperare medicală, de întreținere fizică, de relaxare și well-being (SPA, excursii, meniu à la carte).

Confidențialitate

Suntem încântați să vă prezentăm CARO Senior.

Vizitați-ne ca să vedeți cu ce ne diferențiem de un azil de bătrâni clasic.

Oferta de preț

Primele întrebări ale celor aflați în căutarea unui centru rezidențial de vârstnici se leagă de costuri.

Știm că decizia de a duce o persoană dragă într-un azil de bătrâni este influențată și de tarife, dar, cu înțelegerea dvs., nu pute comunica un tarif standard pentru serviciile de cazare și îngrijire, pentru că fiecare vârstnic are nevoi proprii. Așadar, atunci când ne contactați, vă rugăm să luați în considerare că avem nevoie de o discuție mai detaliată pentru a stabili oferta de preț personalizată.

Tarife cazare vârstnici

Nu avem o listă de tarife azil de bătrâni, ci procedăm diferit, încercând să identificăm cât mai bine nevoile seniorilor noștri încă dinainte de a-i avea în grijă. În acest fel ne asigurăm că putem răspunde cât mai bine situației în care se află și că pe parcurs nu vor apărea fluctuații mari de tarife.

 Suntem preocupați să aflăm care sunt obiceiurile seniorilor, ce anume le place, dacă au opțiuni în ce privește locul în care stau, pentru că dorim să transfomăm șederea loc la CARO Residence într-o periodă la fel de plăcută ca restul vieții. Considerăm că toate aceste informații ne sunt necesare nu doar să stabilim ce tarife de cazare trebuie, ci cum să ne adaptăm serviciile la obiceiurile și nevoile lor.